MKTG SR - pasek na kartach artykułów

W Kuchni: Bałtycka ryba jest gwiazdą lipcowego numeru naszego kulinarnego miesięcznika

Joanna Boroń
Bałtycka ryba jest gwiazdą lipcowego numeru naszego kulinarnego miesięcznika, który już w tę sobotę trafi razem z Głosem w Wasze ręce.
Bałtycka ryba jest gwiazdą lipcowego numeru naszego kulinarnego miesięcznika, który już w tę sobotę trafi razem z Głosem w Wasze ręce.
Bałtycka ryba jest gwiazdą lipcowego numeru naszego kulinarnego miesięcznika, który już w tę sobotę trafi razem z Głosem w Wasze ręce.

W letnim numerze W Kuchni zebraliśmy dla was kilka pomysłów na rybę. Może zdecydujecie się na elegancką rybę z potrójnie smażonymi frytkami według receptury Andrzeja Drusa, kucharza z Madrytu, który pochodzi ze Słupska? Albo postanowicie zaskoczyć gości niezwykłym dorszem marynowanym w cytrynie przygotowanym jak w kuchni restauracji hotelu Sheraton? To nie koniec pomysłów na rybę. Specjalnie dla was namówiliśmy na rozmowę Eugeniusza Świderka z Kołobrzegu, który od 40 lat wędzi ryby.

Wakacje to też... góry. Jeśli nie macie w swoich tegorocznych planach wyprawy na południe Polski to chociaż przygotujcie sobie kilka górskich przysmaków według receptur gospodyń wiejskich z rejonu Bielska-Białej. Nie zapomnieliśmy o deserze - przygotowaliśmy dla was trzy proste propozycje, w których główną rolę gra... kawa.

Życzymy miłej lektury i udanych kulinarnych eksperymentów! Pamiętajcie o tym, by dzielić się z nami ich efektami.

Czytaj e-wydanie »

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!