RODZAJ: bar
WYSTRÓJ: to typowy bar szybkiej obsługi. Próżno szukać tutaj wyszukanego wystroju - ma być tanio i szybko. Kwestie wizualne nie mają tutaj tak dużego znaczenia. W lokalu jest 25 miejsc - średnio przy stoliku mogą usiąść cztery osoby. Stoliki nie są duże, co może być niekomfortowe jeżeli do jednego usiądzie więcej, niż para osób. Lokal jest czysty i przestronny.
TOALETA: jedna wspólna toaleta dla klientów baru - skromna, ale czysta.
OBSŁUGA: to typowy bar samoobsługowy. Zamówienia składamy przy barze, a talerze odnosimy do okienka na zapleczu.
MENU: w barze nie ma kart menu - wszystkie potrawy wymienione są na tablicy nad barem. Dodatkowo każdego dnia szef kuchni oferuję "danie dnia", w skład którego wchodzi zupa, danie główne, surówka i napój. Sami możemy zamawiać dania główne, zupy, surówki, dodatki i garmażerie na wagę - krokiety, kopytka, pierogi z mięsem itp.
CENY: to największy atut barów szybkiej obsługi. Tak jest też w tym przypadku: pomidorowa - 2,50 zł, flaki - 5zł, kotlet mielony 100 gramów - 4,50 zł. Specjalnością baru jest placek po węgiersku w cenie 9,50 zł, który waży aż 350 gramów. Surówki kosztują od 2,50 zł do 3,50 zł za zestaw. Do picia można zamówić kompot (1,5 zł) lub napoje zimne: półlitrowa woda litra kosztuje 2,50 zł, pozostałe - 3,50 zł.
OPINIA: ceny to ogromny plus lokalu. Zjeść można naprawdę tanio. Gorzej jest z wystrojem wnętrza, który jest surowy i niektórych klientów może zniechęcać. Warto zauważyć także, że atrakcyjne położenie w centrum miasta, które może być zaletą dla osób pracujących w centrum miasta lub wracających z podróży pociągiem lub autobusem.
OCENA: W skali od 1 do 6 wystawiamy 4.
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?