Składniki:
4 jajka,
4 łyżki majonezu,
2 łyżki drobno posiekanej natki pietruszki,
łyżka puree ze szpinaku (ugotowany i dwa razy przemielony),
sól,
tuńczyk.
Wykonanie:
Jaja ugotować na twardo, obrać, przekroić na pół. Usunąć delikatnie żółtka. Żółtka rozetrzeć z dwoma łyżkami majonezu i tuńczykiem. Osolić do smaku. Nadziać jajka.
Z reszty majonezu, szpinaku i natki zrobić sos. Jaja poukładać na sosie. Udekorować nowalijkami.
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?