Od otwarcia w grudniu 2010 roku, restauracja zdążyła już zyskać sobie grono wiernych gości, którzy doceniają połączenie kuchni międzynarodowej w najnowszych aranżacjach i "odświeżonych“ dań tradycyjnej polskiej kuchni .
W ciągu dnia Studnia jest miejscem, gdzie można zjeść lunch. Codziennie na klientów czeka zestaw złożony z zupy (zwykle są to tradycyjne zupy, takie jak ogórkowa, pomidorowa czy rosół) i drugiego dania. Dania na stole pojawiają się w ciągu kilku minut, co bardzo sobie cenią na co dzień zapracowani klienci.
Głosuj na najpopularniejsze lokale gastronomiczne w regionie
W menu znajdują się rozmaite dania - nowoczesne wariacje na temat kuchni polskiej i europejskiej. Menu nie jest rozbudowane, ale każdy znajdzie w nim coś dla siebie. Dzięki temu, że w karcie jest mniej pozycji, goście mogą mieć pewność, że wszystkie dania nie tylko są dobrze przemyślane, ale i świeże.
Można zamówić na przykład tradycyjny polski tatar z wołowiny serwowany z marynowanymi grzybkami, cebulką, ogórkiem i anchois albo carpaccio z polędwicy wołowej serwowane z rukolą i płatkami sera Grana Padano. Goście mają do wyboru trzy dania z ryb, kilka propozycji mięsnych w tym kaczkę i befsztyk wołowy, oraz schabowego. Wśród deserów na szczególna uwagę zasługuje aksamitny sernik.
Strefa Biznesu: Zwolnienia grupowe w Polsce. Ekspert uspokaja
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?