Na liście gości są nie tylko ci, którzy w Mielnie spędzają wakacje, ale i koszalinianie.
Ciasta są pieczone na miejscu ze świeżych składników, według sprawdzonych przepisów. Karta podlega tylko niewielkim zmianom. - Nie ośmielilibyśmy się wykreślić ulubionych ciast naszych stałych gości, ale staramy się wprowadzać do karty nowe pomysły - mówi Beata Drzewiecka. Na liście tych nowości są torty bezowe, z owocami zbieranymi przez babcie w ogródku oraz tzw. ciasto dnia, czyli codziennie inna słodka propozycja. Wśród nowych pozycji w karcie są soki owocowo warzywne i smoothie na bazie zielonej herbaty. - To nasz ukłon w stronę tych, którzy liczą kalorie.
Jednak ciastem, z którego słynie kawiarnia Na Fali jest rafaelo, czyli ciasto kokosowe.- To od lat nasz hit - zdradza właścicielka.
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?