Jak mówi nam jeden z właścicieli restauracji, Tomasz Tybuszewski, rewolucja była ostatnią deską ratunku, kiedy zabrakło pomysłów i doświadczenia w zdobywaniu i co najważniejsze w zatrzymaniu gości. Choć od udziału w programie minęły już dwa lata, restauracja wciąż trzyma wysoki poziom, serwując nie tylko sygnowane przez znaną restauratorkę dania.
Restauracja specjalizuje się w kuchni tzw. „białej”, głównie podawany jest drób, cielęcina oraz potrawy mączne i oczywiście jajeczne. Z rana Bistro Jajo oferuje „jajeczną promocję”: jajka przygotowywane są na wszelkie sposoby. Można zjeść jajecznicę, zapiekaną chałkę z jajami po hiszpańsku, a także jajka po benedyktyńsku. Co ciekawe, w lokalu to goście sami komponują sobie jajeczne wariacje.
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?