Akces do tegorocznej, 24. już edycji targów Gastro Hotel zgłosiło ponad 60 wystawców. W kołobrzeskiej Hali Milenium można było spotkać przedstawicieli najważniejszych w kraju przedsiębiorstw z branży gastronomiczno-hotelarskiej. Nie zabrakło również firm, których oferta związana była z unowocześnianiem obsługi turystów i gości, nie tylko hotelowych. Ciekawostkę stanowiła propozycja cyfrowego konsjerż, czy najnowszych technologii powiązanych z płatnościami mobilnymi.
Tematem przewodnim Gastro Hotel 2015 była kawa. O tym jak zaparzyć "małą czarną" w warunkach domowych bez konieczności inwestowania kilku tysięcy złotych w profesjonalny ekspres mówił gość specjalny targów, mistrz Polski baristów, Marcin Rusnarczyk. Oprócz tego szefowie kuchni oraz młodzież z zachodniopomorskich szkół zmierzyli się z daniami z wysokiej jakości wołowiny.
Czytaj e-wydanie »Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?